Debatten - elbil og miljø - Nettavisen Live
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Debatten - elbil og miljø

Debatten på NRK 1 klokken 21.30. I panelet: Jens Stoltenberg, Frederic Hauge, Øysten Stray Spetalen og Ketil Solvik Olsen.

 • Programlederen ønsket å ta opp bindingene Frederic Hauge har med Tesla. Hauge har en sønn som jobber for Tesla, og progamlederen spurte om eventuelle bindinger til Tesla. Dette svarer Hauge: - Nå vet jeg at lederen for Norsk olje og gass har en s��nn som jobber som bilforhandler. Det er ingen som spør henne. Jeg har jobbet med elbil siden 1988, og jeg føler at ... Og han tror jeg ble født det året vi kjøpte elbil. Jeg synes det er fantastisk morsomt at han kan jobbe med denne type ting i steden for å gå inn i oljeindustrien. Dette er nytt, dette er muligheter. Jeg synes det er så trist at vi sitter og diskuterer problemene med dette.
  Comment ()
 • Stoltenberg snakker om sin mye omtalte Tesla Model S: - Det er helt riktig at jeg har firmabil. Det har Arbeiderpartiet og det har andre partier. Men forskjellen mellom Arbeiderpartiet og andre partier er at vi har en miljøvennlig firmabil mens andre har ikke det. Så jeg jeg har ingen problem med å ha en bil i jobben min, som jeg bruker i arbeidssammenheng, jeg skatter av den private fordelen. Jeg er stolt å være en del av et parti som har valgt å ha en miljøvennlig firmabil. Ingen andre hadde brydd seg om jeg da hadde hatt en miljøfiendtlig firmabil.
  Comment ()
 • - Hvorfor denne enorme forfordelingen for el-bilen framfor små bensinbiler som slipper ut nesten like lite? Spør Spetalen.
  by Erik Pettersen, journalist... edited by Alexander Winger 2/6/2014 8:41:04 PM
  Comment ()
 • Er det for å spare avgifter eller for å spare miljøet? Dette er spørsmålet som skal diskuteres under debatten.
  Comment ()
Powered by ScribbleLive Content Marketing Software Platform

Promotion med annonselenker

Utepeisene som gir perfekt stemning